2020-huset


Hos os er det er tilladt at være kræsen, og det håber vi I er, når I skal realisere drømmen om køb af hus og grund i Skelbæklund, Sorø kommune. Vi samarbejder med Arkitektfirmaet HouseArkitekter, som er kendt for at udvikle økonomiske, bæredygtige passivhuse.

Vælger I 2020-huset, får I lavt energiforbrug og dermed bedre hverdags-økonomi. Uden de store investeringer, kan huset videreudvikles til et passivhus. Det bærende skelet er en let trækonstruktion, og I kan ændre i indretningen efter behov. For eksempel flere eller færre værelser, større stue eller hjemmekontor.

Og helt ærligt. Hvorfor købe et ældre hus med udsigt til ombygning og renoveringer, når du for næsten samme beløb kan købe et nyt to plans 2020-Hus i Skelbæklund i Sorø, hvor udgifter til energi og vedligehold ikke fylder i budgettet?

Vi har god plads, og Lokal- og landskabsplanen for Skelbæklund-udstykningen sikrer en overordnet plan for området. Det vil sige, her bliver ved med at være smukt, vi lægger ikke husene oveni hinanden.

I udstykningen, på 110.000 m2, er der plads til 70 boligerr og store fællesarealer. Kom og kig. Her er også plads til jer!