Vision


Det er ikke et salgstrick, når Poul Brøns Christensen siger, at han under flere mennesker at bo i Skelbæklund. Og du vil tro ham, når du møder ham. Fuld af energi, passioneret omkring sin idé, og oprigtigt optaget af bæredygtig balance.

Fra han så jorden første gang, og tænkte; her ligger et stort stykke jord, her skal ligge smukke huse folk vil elske at bo i, har han arbejdet for præcis den vision.

Han er købmand af uddannelse, og har altid kastet sig over udfordringer mens andre tøver. Det blev til Skelbæklund, et projekt der ikke er blevet til for at skabe en hurtig fortjeneste. Tværtimod, fortæller Poul, er det tålmodighed og uselvisk tankegang, der har sørget for, at Skelbæklund har udviklet sig efter planen.

-Jeg valgte en lille tegnestue til at visualisere min idé. House Arkitekter har skabt de huse, der gør Skelbæklund til en oplevelse, siger han. Og han var selv den første til at flytte ind.

-Min tanke er nu blevet håndgribelig og nærværende. En smuk helhed, et boligområde ud over det sædvanlige. Bygget på tillid til min egen idé, tillid til fagfolk, og tillid til at kommende beboere vil forstå at værdsætte naturlighed, æstetik og funktionalisme.