Seniorboliger


Vi har skabt en række senior boliger som en del af hele Skælbæklund. De er udviklet og bygget med en stor miljøvenlighed. Det være sig i forhold til byggematerialer og lave varmeudgifter. Her kan du leve og bo med udsigt til naturen.

Arkitektur

Rækkehusene ligger direkte ud til den fælles grønning, så naturen er helt tæt på boligerne. Rækkehusenes karnapper giver afskærmet uderum med læg og sol. Der er terrasser på begge sider af husene, så man altid kan finde en plads i solen.Stuerne har vinduer i begge facader, så der sikres maksimalt sol og dagslysforhold.

Stuerne har ensidig taghældning med højt lysindfald mod syd, det giver en fin arkitektonisk oplevelse og fremhæver stuernes rummelighed. De mange og store vinduespartier bringer boligerne i tæt kontakt med naturen. Der opstår naturlige fællesskaber mellem boligklyngerne. De boligklynger der har fælles adgangsvej har mulighed for fælles ophold og legemuligheder for de små børn. Der kan opstå mere uformelle fællesskaber over grønningerne mellem boligklyngerne.

Materialevalg

Bæredygtige rækkehuse i Skelbæklund.

Ved at anvende træ som byggemateriale og isolere husene med papiruld, lagre selve konstruktionerne CO2.

Husene er opført som åndbare konstruktioner uden brug af den traditionelle tætte dampspærre af plast. Organiske isoleringsmaterialer som papirgranulat og træuldsgranulat har den evne, at de kan optage og transportere fugt.

Husenes vægge og tage er med til at regulerer fugtindholdet i luften inde i boligerne, dermed skabes der et behageligt indeklima, der er sundt at leve i.

Energiboliger

Energiboliger med lave varmeudgifter.

Rækkehusene er opført efter BR18 lavenergihuse. Husene opvarmes med individuelle luft til vand varmepumper, og der skal bruges meget lidt energi på at opvarme husene.

Boligerne ventileres med naturlig ventilation med ventilationsriste i ydervæggene i værelser og mekanisk sug i køkkenemhætten og i badeværelset.

Vi tilbyder seniorboliger på 68 og 82 m2

 • Stue med åbent køkken
 • Udgang til egen gårdhave og terasse
 • Værelse med udsigt
 • Badeværelse med brusenice
 • 5 m2 loftrum
 • Fælles parkeringsplads

Vil du vide mere

  Hvilken boligstørrelse har din interesse:

  Boligtype A, 3 værelser, 88 m2Boligtype B, 3 værelser, 98 m2

  Ovennævnte oplysning er tilkendegivelse, og er ikke på nogen måde bindende, men vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig med yderligere oplysninger, samt til invitationer til møder med andre interesserede med samme interesser.

  Dine kontaktinformationer

  Hvis personligt møde ønskes, kontakt da venligst

  Poul Brøns Christensen,
  Malerivej 4, 4293 Dianalund
  Tlf.: 40 57 86 48
  e-mail: poul@aubroenco.dk